علت و انواع روش های درمان پف کردگی اطراف چشم ها

علت و انواع روش های درمان پف کردگی اطراف چشم ها

پف زیر چشم با نام علمی puffy eyes یا under eyes Bags به دلیل تجمع مایع یا چربی شل شده زیر چشم ایجاد می شود و دلیل واضح بودن این تغییرات در صورت، نازکی پوست زیر چشم است. پف زیر چشم می تواند موقتی یا دائم باشد و در هر دو حالت آزار دهنده است. این وضعیت به دلایل موارد مختلف دیگری هم ممکن است ایجاد شود. پف زیر چشم اغلب نتیجه شرایطی موقتی می‌باشد و ممکن است ناشی از کمبود خواب، استرس مزمن، رژیم غذایی نامناسب یا خستگی باشد. همچنین افرادی که از آلرژی و حساسیت رنج می‌برند اغلب با این مشکل دست و پنجه نرم می‌کنند. ولی خوشبختانه راه حل های زیادی برای درمان آن وجود دارد.

 

شایع‌ترین دلایل ایجاد پف چشم ها

علل متعددی می تواند منجر به ایجاد پف چشم شود و ظاهر چشمان شما را خسته، خواب آلود و غمگین نشان دهد. از جمله مهم ترین عوامل موثر در بروز پف زیر چشم می توان به موارد زیر اشاره نمود:
خواب بیش از حد زیاد یا بیش از حد کم که باعث تجمع مایعات در اطراف چشم می شود، سلولیت اطراف چشم ناشی از عفونت و التهاب پلک و پوست اطراف آن، بیماری شاگاس در اثر عفونت توسط یک حشره گرمسیری، اختلالات قلبی بیشتر بصورت نارسایی قلبی،  فولیکولیت یا التهاب فولیکول موی مژه، مصرف غذاهای پر نمک یا خیلی شور، کنژنکتیویت یا التهاب ملتحمه چشم، مصرف زیاد نوشیدنی های الکلی، سندرم نفروتیک یا التهاب کلیه، درماتیت یا التهاب های پوستی، عفونت سینوس ها یا سینوزیت، کم کاری یا پرکاری تیروئید، مصرف زیاد مواد آرایشی، تروما به کره چشم، کنسرهای چشمی، آلرژی های فصلی، زیاد گریه کردن، سیگار کشیدن، افزایش سن

دلایل مهم دیگری که شامل موارد زیر هستند:
۱- داروهایی مانند محرک‌هایی که بر الگوی خواب تأثیر می‌گذارند، استفاده طولانی مدت از مسکن‌هایی که باعث خستگی غده فوق کلیه می‌شوند و استفاده طولانی مدت از آنتی بیوتیک‌هایی که هضم مناسب را تحت تأثیر قرار می‌دهند. داروهایی که ممکن است باعث تورم زیر چشم شوند شامل مهارکننده‌های ACE مانند بنازپریل (لوتنسین)، کاپتوپریل، انالاپریل، فوزینوپریل، لیزینوپریل، موکسیپریل، پریندوپریل (Aceon)، کویناپریل (Accupril) و تراندولاپریل هستند.

۲- مشکلات و اختلالات تیروئید یا کلیه ممکن است گاهی اوقات، غالباً باعث گشاد شدن پف زیر چشم شوند.

۳- کمبود آدرنال، که ممکن است دلیلی مانند استرس بیش از حد، رژیم غذایی نامناسب، کمبود ورزش و کمبود خواب یا داروها باشد.

شایع‌ترین دلایل ایجاد پف چشم ها

روش‌های طبیعی و خانگی برای از بین بردن پف چشم ها

گلاب: یکی دیگر از ساده ترین و کاربردی ترین نسخه های تغذیه ای برای از بین بردن پف زیر چشم استفاده از یک دستمال نخی تمیز و آغشته کردن آن به گلاب است. این دستمال را روی صورتتان بیندازید، به گونه ای که چشم ها و ناحیه زیر آن را به خوبی پوشش دهد. هر چند دقیقه یکبار در صورت نیاز مقداری گلاب روی دستمال بپاشید. تکرار این روش به مدت یک هفته به شما کمک میکند که برای مدت ها از شر پف زیر چشمتان راحت شوید.

روش‌های طبیعی و خانگی برای از بین بردن پف چشم ها

مغزها: خوردن پسته، بادام، فندق و گردو به همراه صبحانه و یا در طول روز به رفع کبودی دور چشم کمک خواهد کرد. مصرف روزانه حداقل ۱۰ عدد بادام خام در میان وعده ها توصیه شده است.

مغزها

میوه ها: میوه هایی مانند انار و موز از جمله بهترین خوراکیها برای بهبود کبودی دور چشم محسوب میشوند. از زمانهای قدیم خوردن گلابی به خصوص گلابی های آسیایی توسط پزشکان چینی برای کمرنگ کردن تیرگی زیر چشمها توصیه میگردیده است، چرا که سرشار از آنتی اکسیدان ها، مس و ویتامین C میباشد، لذا مصرف این میوه معجزه گر در صاف و روشن کردن پوست از جمله پوست دور چشم توصیه شده است.

میوه ها

چای سبز: یکی از روشهای بهبود پف و سیاهی دور چشم، استفاده از چای سبز کیسه ای مرطوب و سرد شده است، چای سبز حاوی مواد شیمیایی ضد التهابی به نام EGCG است که مانع از افزایش مایع زیر چشم میشود. تعداد بسیاری از محصولات ضد پف چشم حاوی چای سبز هستند، چرا که باعث بهتر شدن جریان خون زیر چشم میشود. برای مصرف پیشنهاد میشود دو بسته چای مصرف شده را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار داده سپس در حالت خوابیده بر روی چشمهای بسته قرار دهید. این روش برای روزهایی که از کم خوابی یا پرخوابی زیر چشم پف میکند نیز بسیار مناسب است.

چای سبز

بادام و لیموترش: ناحیه اطراف چشم و عضلات آن را با کمک روغن بادام تلخ که با اندکی آب لیموترش تازه ترکیب شده، خوب ماساژ دهید. ماساژ این ناحیه هر شب پیش از خواب با این روغن میتواند به بهبود گردش خون کمک کند و یکی از بهترین روش ها برای از بین بردن تیرگی دور چشم و عضلات اطراف چشم است.

بادام و لیموترش

پوست خیار: خیار حاوی ویتامین K و مناسب برای فعالسازی جریان خون است، بنابراین راهی مناسب برای برطرف کردن سیاهی زیر چشم است. برای رفع این مشکل باید دو برش دایره ای خیار را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال گذاشته سپس به مدت ۱۰ دقیقه روی چشم های بسته قرار دهید.

ماسک خیار

نعناع: استفاده از کمپرس عصاره برگهای نعناع تأثیر زیادی در بهبود تیرگی اطراف چشم دارد. به اعتقاد بسیاری از درمانگران شیوه های طبیعی درمانی تهیه عصاره برگهای نعنا که از جوشاندن برگهای این گیاه دارویی به دست می آید موجب بهبود این تیرگی میشود. بهترین روش برای تهیه این عصاره آن است که ۲ تا ۳ قاشق از برگهای نعنا را درون ۲ لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا بجوشد. سپس عصاره به دست آمده را صاف کرده و اجازه دهید سرد شود. در این مرحله دستمالی تمیز و نخی را به عصاره نعنا آغشته کرده و آن را روی چشمها بیندازید و در صورتی که امکان آن را دارید، بگذارید تمام شب روی صورتتان باقی بماند.

نعناع

نوشیدن آب: دریافت میزان کافی آب علاوه بر حفظ رطوبت بدن به تسکین تیرگی دور چشم کمک میکند. وقتی آب بدن کم میشود، به عنوان یک مکانیسم دفاعی، بدن آب ذخیره میکند. این ذخیره آب باعث پف کردن زیر چشمها میشود. از آنجا که داخل حفره استخوانی اطراف کره چشم را چربی فرا گرفته است، با افزایش سن این چربی رفته رفته بیرون میزند و موجب حالت پف آلود زیر چشم میشود. هنگامی که آب در این چربی جمع میشود حالت پف آلود زیر چشمها تشدید میگردد. پس مصرف میزان توصیه شده آب (۸-۶ لیوان در روز) میتواند احتباس آب در بدن را کاهش داده و پف کردگی دور چشمها نیز کمتر میشود.

نوشیدن آب

چای بابونه: چای بابونه به دلیل خاصیت ضدالتهابی که دارد میتواند در کاهش کبودی های زیر چشم و پف های اطراف آن تأثیر بسزایی داشته باشد.

چای بابونه

نمک: مصرف زیاد نمک باعث احتباس و حفظ مایعات در بافتهای بدن میشود، بنابراین پایین آوردن مصرف نمک میتواند از پف کردن چشم ها جلوگیری کند.

سبزیجات: مصرف سبزی ها به ویژه سبزی های سبز رنگ مثل اسفناج، جعفری و کاهو برای مبتلایان توصیه شده است.

سرد کردن پوست دور چشم: برای سرد کردن پوست دور چشم میتوانید از سردکننده های صورت که در یخچال نگه داشته اید استفاده نمایید. یک تکه یخ، قاشق سرد، دستمال خیس سرد، پوست سیب زمینی، خیار و یا توت فرنگی گزینه های مناسبی هستند. سرمای وارده پف کردگی و تورم چشمها را برطرف کرده و یکی از ساده ترین راه ها برای از بین بردن آن است.

سرد کردن پوست دور چشم

 

درمان پف چشم با آلوئه‌ورا: گیاه آلوئه‌ورا سرشار از ویتامین E و آنتی اکسیدان است. ژل داخل برگ را به آرامی زیر چشم بمالید و مطمئن باشید که این عمل به تغذیه پوست، کاهش چین و چروک، بهبود جریان خون و کاهش مایعات زیر پوست کمک فراوانی خواهد کرد.

سیب زمینی: سیب زمینی به درمان پف زیر چشم کمک می‌کند. برای این منظور یک سیب زمینی خام را (بعد از اینکه چند دقیقه‌ای آن را در یخچال خنک کردید) دو تکه کنید و بعد چشم‌هایتان را بسته و هر تکه را روی یکی از چشم‌هایتان قرار دهید. طوری سیب زمینی‌ها را روی چشم‌هایتان بگذارید که نواحی پف کرده زیر چشم‌تان را هم در بر بگیرد و بگذارید که ۲۰-۱۵ دقیقه آنجا بمانند. بعد از این مدت خواهید دید که پف زیر چشم‌هایتان کمتر می‌شوند.

سفیده تخم مرغ: چند عدد سفید تخم مرغ را هم زده و با استفاده از برس مخصوص دور چشم‌های‌تان بزنید. این کار باعث می‌شود ناحیه دور چشم‌هایتان کشیده‌تر شده و کمتر پف کرده به نظر برسد. بگذارید سفیده تخم مرغ ۲۰ دقیقه روی پوست‌تان بماند و بعد صورت‌تان را با آب خنک بشویید.

روش‌های طبیعی و خانگی برای از بین بردن پف چشم ها

 هنگام خواب سر را بالاتر از بدن قرار دهید: پف چشم بعد از خواب یک اتفاق طبیعی است و برای همه پیش می‌آید و افرادی که به طور کلی چشم‌های پف کرده‌ای دارند، میزان پف آن ها بیشتر می‌شود. برای اینکه صبح‌ها چشم‌هایتان اینگونه نشود یا پف زیر چشم‌هایتان افزایش پیدا نکند، شب ها سر را بالاتر از بدن قرار دهید و از بالش‌های بلند استفاده کنید. پایین بودن سر نسبت به بدن باعث می‌شود مایعات بدن به سمت چشم کشیده شده و زیر چشم تجمع کنند، برای همین صبح‌ها چشم‌ها کمی پف کرده به نظر می‌رسند.

ورزش کردن: ورزش باعث می‌شود جریان خون در بدن تنظیم شده و مواد مضر هم دفع شوند، ضمن آن که اگر ورزش با تعریق هم همراه باشد موجبات لطافت و گلگون شدن پوست را هم فراهم می‌آورد. علاوه بر آن تعریق باعث می‌شود التهاب‌های پوستی از جمله پف زیر چشم و اطراف آن هم کاهش یافته و بهبود یابد.

ماساژ صورت: روی استخوان چشمی را به سمت داخل به آرامی ماساژ دهید. این کار آرامش بخش است و باعث می‌شود پف زیر چشم کاهش یابد. یادتان باشد که پوست این ناحیه بسیار ظریف است. بنابراین با انگشت وسط و حداقل فشار، این کار را انجام دهید.

ماساژ صورت

روغن‌های ضروری: بسیاری از روغن‌های اساسی دارای خاصیت ضد التهابی هستند که می‌توانند ظاهر پف چشم را کاهش دهند. سعی کنید یک تا ۲ قطره روغن آرگان، بابونه، گل محمدی و اسطوخودوس را مخلوط کرده و به آرامی در ناحیه زیر چشم بمالید. فقط خیلی مراقب باشید که آن را در نزدیکی خط مژه یا گوشه چشم خود نریزید، زیرا این روغن‌ها می‌توانند چشم را بسوزانند یا حساسیت ایجاد کنند. آن را در امتداد چین، جایی که قسمت زیر چشم با بالای گونه‌ها در ارتباط است بمالید.

روغن‌های ضروری

درمان پزشکی پف چشم‌ها

توصیه می‌شود قبل از استفاده از روش‌های پزشکی، ابتدا روش‌های ساده و خانگی را برای از بین بردن پف چشم ها امتحان کنید، اگر روش‌های بالا را انجام دادید اما نتیجه بخش نبود سراغ روش‌های پزشکی درمان پف چشم بروید. برای این کار چند روش وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره کرده‌ایم:

استفاده از کرم‌های چشمی، لیزر درمانی، استفاده از امواج رادیویی، استفاده از پرکننده‌های پوستی، جراحی پلک و… برای اینکه بدانید کدام روش برای شما مناسب است باید به پزشک مراجعه کنید.

درمان پزشکی پف چشم‌ها

کرم ها و ژل های برطرف کننده ی پف زیر چشم

۱- ژل زیر چشم perfectha-complement: این ژل مورد علاقه ی متخصصان پوست است و برای خرید آن به نسخه ی پزشک نیاز دارید. این محصول حاوی کافئین است و برای رفع پف زیر چشم، تاثیر فوری دارد.

۲- ژل رفع پف زیر چشم Dr. Brandt: این ژل دور چشم حاوی کافئین و پپتیدهای تقویت کننده است که به پوست خاصیت ارتجاعی می بخشد و باعث از بین بردن پف و سیاهی زیر چشم می شود. استفاده ی همزمان این ژل بهمراه یک کرم دور چشم، تاثیر بیشتری خواهد داشت.

۳- کرم روشن کننده و رفع کننده ی پف چشم Sunday Riley: جینسینگ و کافئین از ترکیبات اصلی این کرم هستند که باعث کاهش پف زیر چشم می شوند و ظاهر شاداب تری به چشم ها می بخشند. این کرم به لطف عصاره پوست هندوانه، PCA سدیم و کره های کاکائو و شیر، خاصیت آبرسانی فوق العاده ای دارد. این کرم حاوی آنتی اکسیدان هایی ست که به درخشندگی و شادابی پوست زیر چشم ها کمک زیادی می کند.

۴- سرم ضد افتادگی و لیفتینگ دور چشم StriVectin: این سرم بسیار سبک و خنک کننده است و با اثرات فوری خود، کل ناحیه چشم را سفت و محکم می کند. سرم StriVectin باعث بهبود استحکام و کشش پوست می شود و از طرفی موجب کاهش خطوط ریز، چین و چروک و پف کردگی های زیر چشم می گردد، بنابراین یک محصول درمانی همه جانبه است.

۵- ماسک خواب Laneige: این ماسک خواب به کاهش پف زیر چشم در زمان بیدار شدن از خواب کمک شایانی می کند. این محصول حاوی کافئین، ترکیبی از آنزیم ها و ویتامین P است و جوانی و شادابی را به چشم های شما هدیه می بخشد.

۶- ژل زیر چشم bioClarity: این محصول یک ژل قوی گیاهی بوده و فاقد ترکیبات خشن، پارابن، سولفات و فتالات است. این ژل موجب از بین رفتن پف کردگی و سیاهی زیر چشم می شود. ترکیباتی مانند چای سبز، آلوئه ورا، رازیانه و اسپیرولینا موجود در این ژل، باعث اصلاح پوست و محافظت از آن در برابر رادیکال های آزاد شده و مانع آسیب رسیدن به پوست شود. نکته مهم، این ژل را در یخچال نگهداری کنید تا خنک شود.

۷- بالم بازسازی کننده ی دور چشم Algenist: این محصول یک بالم چند کاره است که پف کردگی و تیرگی زیر چشم را کاهش می دهد و به عنوان یک پایه عالی برای کانسیلر زیر چشم عمل می کند. این محصول حاوی اسید آگورونیک، ویتامین C، کافئین، خیار، آلوئه ورا و چای سبز است و مطالعات نشان داده است که تنها پس از ده روز استفاده از این محصول، پف کردگی و تیرگی زیر چشم بطور چشمگیری کاهش میابد.

۸- کرم ضد آفتاب دور چشم Skinceuticals با SPF 50: اگرچه این کرم مختص رفع پف زیر چشم نیست اما بهترین راه مقابله با پیری زودرس و در نتیجه پف کردگی های زیر چشم است. این محصول حاوی ۱۰۰٪ مواد معدنی است و از پوست در مقابل اشعه های UVA / UVB محافظت می کند. این ضد آفتاب دارای ترکیبات رنگی است پس می تواند به پنهان کردن چروک ها و نواقص زیر چشم هم کمک کند.

۹- کرم دور چشم Neocutis Lumière: این کرم دور چشم حاوی اسید هیالورونیک آبرسان، آنتی اکسیدان ها و ترکیبی از پپتیدهای PSP است که موجب روشن شدن پوست و کاهش پف کردگی و تیرگی پوست زیر چشم می شود. تهیه ی این محصول به تجویز پزشک نیاز دارد و این بهانه ی خوبی برای مراجعه به یک متخصص پوست است.

۱۰- کرم دور چشم ضد چروک Formulyst: این محصول یک کرم سبک با ترکیبات شفاف کننده و سرشار از رطوبت است که باعث تحریک، تقویت و هیدراته شدن زیر چشم می شود. این کرم حاوی اسید هیالورونیک است و موجب بهبود انعطاف پذیری پوست، سفت شدن زیر چشم و کاهش چین و چروک ها می شود. از طرف دیگر باعث کاهش چشمگیر سیاهی دور چشم، خطوط ریز و پف کردگی زیر چشم می گردد و ظاهر زیبایی به چشم های شما می بخشد.

روش های قطعی درمان پف زیر چشم

چندین راه برای درمان قطعی پف زیر چشم وجود دارد که شامل درمان های پزشکی هستند. در این قسمت به برخی از این روش ها اشاره شده است:

۱- لیزر

لیزر یک روش درمانی غیر تهاجمی است که بوسیله ی آن چربی های زیر چشم برداشته می شوند. نتایج این روش درمانی معمولا خوب و رضایت بخش است. کبودی و زخم شدن زیر چشم، از عوارض جانبی این روش محسوب می شود. ماندگاری جوانسازی پوست با لیزر با توجه به نوع پوست می تواند چندین سال باشد. این روش به این گونه است که لایه های سطحی چین و چروک پوست زیر چشم برداشته و ساخت کلاژن را تحریک می کند تا پوست سفت تر شود.

لیزر

۲- لایه بردارهای شیمیایی

در این روش، سطحی ترین لایه ی پوست برداشته می شود تا پوست چروک خورده ی زیر چشم، جوان و یکدست شود. لایه برداری معمولا در مطب پزشک انجام می شود و ممکن است ۲ تا ۵ روز ادامه داشته باشد. در این روش محلول لایه بردار، سلول های پیر پوست را حل می کند تا پوست به مرور زمان سفت و روشن شود. توجه داشته باشید که پس از این عمل، قسمت زیر چشم باید بطور مداوم آبرسانی شود. پس از اتمام درمان، پوست جدید قویتر و ضخیم تر می شود و احتمال ایجاد پف زیر چشم بسیار کاهش میابد. ماندگاری این روش نیز بسته به نوع پوست و نحوه مراقبت شما از آن است.

لایه بردارهای شیمیایی

۳- بلفاروپلاستی یا جراحی زیبایی پلک

اگر پف زیر چشم به درمان های دیگر پاسخ نمی دهد و به دنبال نتایج سریعتری هستید، بلفاروپلاستی می تواند گزینه ی خوبی برای شما باشد. در این روش جراحی، پوست، کیسه های چربی با عضلات اضافی دور چشم برداشته شده و اصلاح می گردند. بلفاروپلاستی یکی از انواع جراحی پلاستیک برای جوانسازی یا بهبود ظاهر پلک های بالا یا پایین است. با استفاده از این روش می توانید افتادگی پوست پلک، نمای پف آلود چشم را بهبود بخشید. انجام این عمل نیز بدون معاینه اولیه قابل انجام نیست و پزشک باید تشخیص دهد که کاندید مناسبی برای این عمل هستید. جراحی لیفت پلک یا بلفاروپلاستی یک عمل سرپایی است. توجه داشته باشید که ورم و کبودی بعد از این عمل عادی است و تا ۱۰ روز برطرف می شود. بلفاروپلاستی به مدت ۷ سال ماندگاری دارد و با گذشت زمان و با بالا رفتن سن به تدریج باز می گردد.

بلفاروپلاستی علاوه بر اصلاح پف کردگی‌های زیر چشم می‌تواند موارد زیر را نیز ترمیم کند:

پلک بالایی پف کرده یا افتاده، پوست اضافی در پلک پایین، پوست اضافی پلک بالایی از نوع مختل‌کننده بیناییف، افتادگی پلک‌های پایین که ممکن است باعث نمایان شدن سفیدی در زیر عنبیه یا همان قسمت رنگی چشم شود.

بلفاروپلاستی یا جراحی زیبایی پلک

۴-درمان پف زیر چشم با پلاسما

پلاسمای غنی از پلاکت (PRP) یک روش درمانی پیشرفته برای پف کردگی‌های زیر چشم است. با استفاده از عناصر طبیعی بدن می توان به‌راحتی با ظاهر کیسه‌های زیر چشم مبارزه کرد. در طول درمان PRP، جراح نمونه کوچکی از خون شما را می‌گیرد. سپس خون شما سانتریفیوژ می‌کند تا بتواند PRP را از آن استخراج کند.

ماده استخراج شده از پلاسما غنی از هورمون‌های رشد عمیق و عوامل دیگری است که باعث افزایش خاصیت ارتجاعی، رشد کلاژن جدید و سوزاندن کیسه‌های چربی می‌شود. هنگامی که جراح شما PRP را ایزوله کرد، آن را به ناحیه کیسه زیر چشم تزریق می‌کند. روش پی آر پی به عنوان یک اقدام پیشگیرانه در برابر ایجاد کیسه‌های زیر چشم یا برای درمان پف‌های متوسط زیر چشم موثرتر است. اما این روش در موارد شدید به آن اندازه مؤثر نیست. اگر سن ۳۰ سال یا کمتر داشته باشید، تقریباً بلافاصله و مطمئناً ظرف چند روز متوجه نتایج حاصل از آن خواهید شد. با این حال، بیماران مسن‌تر ممکن است به چندین درمان نیاز داشته باشند و برای مشاهده کاهش شدید کیسه‌های زیر چشمی که به‌دنبال آن هستند، زمان زیادی منتظر بمانند.

پی ار پی

۵-درمان پف زیر چشم با مزوتراپی

مزوتراپی روشی درمانی برای از بین بردن پف زیر چشم، سیاهی دور چشم و رنگ پوست تیره است. مزوتراپی جدیدترین روش درمان پف زیر چشم است که از مجموعه‌ای از ویتامین‌ها، آنزیم‌ها، هورمون‌ها و عصاره‌های گیاهی برای جوان‌سازی و سفت‌کردن پوست و همچنین کمک به از بین بردن چربی‌های اضافی استفاده می‌کند. این مواد به لایه مزودرم، جایی که سلول‌های خونی در آن گردش می‌کنند، تزریق می‌شود.

مواد موجود در تزریقات مزوتراپی باعث تحریک فیبروبلاست‌ها می‌شوند. فیبروبلاست‌ها به نوبه خود سلول‌هایی هستند که تولید کلاژن، الاستین و هیالورونیک اسید را تحریک می‌کنند. این اجزا مسئول سفتی و حالت الاستیکی پوست شما هستند. بالاترین سطح این مواد در بدن باعث جوانتر دیده‌شدن لایه‌های پوستی می‌شود. مزوتراپی یک روش تقویت‌کننده با اثرات بالا و غیر تهاجمی برای از بین بردن این پف کردگی‌های زیر چشمی است. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که از پف و سیاهی زیر چشمان خود خسته شده‌اید، مزوتراپی به عنوان یک روش موثر می‌تواند به شما کمک نماید.

۶-درمان پف زیر چشم با کربوکسی تراپی

برای این درمان از گازی به نام دی اکسید کربن (CO2) استفاده می‌شود و کربوکسی تراپی در مقایسه با سایر روش‌های مبارزه با سیاهی دور چشم یک روش غیرجراحی مبتنی بر تزریق است. استفاده از این امر بهبود سریع بیمار را تضمین کرده و می‌تواند باعث لذت بردن سریع آنها از نتیجه درمان گردد.

کربن دی اکسید مورد استفاده در این روش، کم فشار است تا از آسیب به بدن جلوگیری شود. هنگامی که ناحیه تحت درمان با اکسیژن بیشتری تامین شود، تولید کلاژن تحریک شده و تخلیه سریع سموم در آن ناحیه تقویت می‌گردد و در نتیجه پوست ظاهری سالم‌تر به خود می‌گیرد. برای بیمارانی که حلقه‌های تیره قوی دارند، توصیه می‌شود درمان پف زیر چشم با کربوکسی تراپی ۵ جلسه یا بیشتر انجام گیرد تا نتایج پایدار و قابل‌توجهی به دست آورند. افرادی که سیاهی دور چشم با شدت کمتری دارند، بسته به موقعیت و با در نظر گرفتن اینکه بین هر جلسه تا جلسه بعدی به ده روز زمان نیاز است، می‌توانند انجام آن را بین یک تا سه جلسه انتخاب کنند.

درمان پف زیر چشم با کربوکسی تراپی

۷-درمان پف زیر چشم با پلاسما جت

پلاسما جت یک فناوری انقلابی برای سفت کردن پوست است. پلاسما به منظور تحریک و انقباض پوست مورد استفاده قرار گرفته و باعث سفت شدن آن برای دستیابی به پوستی جوان‌تر و صاف‌تر می‌گردد. این درمان برای ناحیه اطراف چشم، بلفاروپلاستی غیرجراحی، سفت کردن پوست، تگ‌های پوستی و زگیل‌ها و خطوط دیگر مناسب است. از این روش هم به عنوان درمان پیری و هم درمان جای زخم می‌توان بهره برد. بنابراین اکثر نواحی پوست از جمله خطوط ریز و چین و چروک صورت یا بدن را می‌توان با این روش مورد هدف قرار داد. به عنوان مثال، پوست اطراف چشم بسیار نازک است و سریع‌تر از بقیه نقاط صورت خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد، در نتیجه این روش به عنوان درمان پف زیر و بالای چشم با لیفت و کشیدگی پوست به‌طور ویژه‌ای می‌تواند موثر واقع شود.

درمان پف زیر چشم با پلاسما جت

۸-رفع پف زیر چشم با استفاده از بوتاکس

یک راهکار جدید برای رفع پف زیر چشم بوتاکس کردن است. در بوتاکس، ژلی به نواحی اطراف چشم تزریق می‌شود که باعث می‌شوند عضلات اطراف چشم غیر فعال و ریلکس شوند و دیگر پف نکنند و البته چروک هم نشوند. دوام بوتاکس تا یک سال است در این مدت پف زیر چشم کاملا از بین می‌رود اما پس از یک سال لازم است دوباره تزریق ژل انجام شود. قبل از اقدام به بوتاکس ابتدا مطمئن شوید که پف زیر چشم شما ناشی از بیماری‌های داخلی نباشد.

رفع پف زیر چشم با استفاده از بوتاکس

سوالات متداول

روش‌های برطرف کردن پف زیر چشم چیست؟
۱. رفع پف چشم با استفاده از سرما ۲. استفاده از ماسک‌های خانگی برای رفع پف زیر چشم ۳. درمان پف زیر چشم با استفاده از کرم ۴. رفع پف زیر چشم با استفاده از بوتاکس وجراحی

آیا با استفاده از جراحی میتوان پف زیر چشم رو برطرف کرد؟
در مواردی پف زیر چشم به علت تجمع چربی در زیر پلک‌ها ایجاد می‌شود و بنابراین نمی‌توان با درمان‌های خانگی آن‌ها را برطرف نمود. در این موارد باید از جراحی برای حذف چربی‌ها استفاده نمود. جراحی می‌تواند به روش سنتی باشد یا با استفاده از لیزر. در روش جراحی سنتی ناحیه زیر چشم به صورت هلالی برش کوچکی می‌خورد و چربی‌های آن خارج می‌شود و ناحیه برش خورده بخیه می‌شود.

آیا نحوه خوابیدن با پف چشم رابطه دارد؟
افرادی که صبح ها با مشکل پف زیر چشم رو به رو هستند می‌توانند با تغییر وضعیت خوابیدن خود از این پف بکاهند. برای این کار لازم است از بالش بلندتر استفاده کنید تا موقع خواب، سرتان بالاتر از بدنتان قرار بگیرد.

در چه صورتی باید به پزشک مراجعه کرد؟
اگر تورم بیشتر از یک روز بود و مواردی مانند: درد چشم، تاری دید، کاهش بینایی، احساس گیر کردن چیزی در چشم را مشاهده کردید حتما به پزشک مراجعه کنید.

چرا معاینه چشم مفید است؟
اگر دستورالعمل های پزشک را دنبال کنید، چشم پزشک به موقع می تواند بیماری های چشم را تشخیص دهد. پس اگر کمتر از ۴۰ سال دارید، هر ۴ سال یک بار به چشم پزشک مراجعه کنید و اگر بیشتر از ۴۰ سالتان است هر ۲ سال یک بار به چشم پزشک مراجعه کنید. در کل معاینه مداوم چشم می تواند نشانه هایی از بیماری های مانند: دیابت، فشارخون بالا، ام اس، لنفوم و…را تشخیص دهد.

فیسبوک
ایکس
واتساپ
لینکدن
پینترست
تلگرام

1 دیدگاه در “علت و انواع روش های درمان پف کردگی اطراف چشم ها

  1. سارا ملکی گفت:

    در یک کلام کامل و فوق العاده بود. ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *