معرفی انواع چسب های صنعتی و ویژگی های آن ها

معرفی انواع چسب های صنعتی و ویژگی های آن ها

با پیدایش چسب های سنتزی ساخته شده در صنعت پلیمر، چسب های سنتی و گیاهی و حیوانی کاربردشان را در صنایع از دست دادند. از چسب ها برای اتصال دادن پلاستیک ها، چوب ها، کاغذ، سرامیک و فلزات استفاده فراوانی می شود. خاصیت چسبانندگی یک بسپار به نیروهای چسبندگی آن بستگی دارد. بعضی از بسپارها به خاطر داشتن گروه هایی با جاذبه های واندروالسی بیشتر چسبندگی خوبی دارند. بسپارهایی که چسبندگی خوبی نداشته باشند با افزودن یک اسید آلی یا موادی که گروه هایی با جاذبه واندروالسی دارند، به صورت قابل اتصال در می آید. برای هر ماده ای با توجه به جنس و ساختار و نوع استفاده باید چسب مناسبی انتخاب کرد.

چسب ها نه تنها برای موادی که بایستی چسبانده و به هم پیوسته شوند، بلکه در ایجاد چسبندگی برای موادی از قبیل جوهر تحریر، رنگ ها و سایر سطوح پوششی، وسایل بتونه کاری و وجوه میانی در مواد ترکیبی از قبیل فولاد یا بافت پارچه، در تایرهای لاستیکی و شیشه یا الیاف در پلاستیک ها ضروری هستند.

انواع چسب ها صنعتی

چسب آکریلیک
چسب های آکرولیک توسط افزایشی رادیکال آزاد هنگام استفاده به سرعت خشک و محکم می شوند .منومر اصلی، متیل متوکریلات می باشند.

چسب سنگ
یکی از انواع چسب های صنعتی معمولا برای اتصالات سنگی به کار می رود از ویژگی های آن ها می توان به مقاومت بالای محصول به دمای محیط و هر شرایط آب و هوایی را اشاره کرد اگرچه انواع کاربردها را در خانه و محیط صنعتی دارند اما مهم ترین ویژگی های چسب سنگ قابلیت اتصال به انواع سنگ ها مانند سطح حمام و سوویس بهداشتی، سطوح سیمانی و نماسازی ساختمان به کار برد و سازگاری آن ها با هر شرایطی مانند رطوبت و دما و قرار گرفتن در محیط های اسیدی و دارای گاز مانند فاضلاب ها از خواص چسب نمی کاهد.

چسب چوب
از چسب چوب در صنعت تولیدات چوب مانند مبلمان سازی و اتصالات چوبی مانند تزیینات و بسیاری از کارها نام برد . دراتصال با این چسب هر چه فشار بر روی اتصال بیشتر باشد چسبندگی بیشتری پیدا می کند اما در شرایطی که آن را با آب ترکیب کنید می تواند به کار آسیب برساند زیرا چوب ها با برخورد با آب حجم بیشتری پیدا می کنند و کار را خراب می کند این محصولا با رنگ سفید و بی رنگ در بازار به فروش می رسد و قدرت چسبندگی بالایی در کار از خود نشان می دهند

چسب ترموپلاست یا ۱-۲-۳-
چسب یک دو سه نیز از چسب های صنعتی به شمار می رود آن ها کاربرد خانگی و صنعتی دارند می توان نمونه کوچکی تری از آن ها را در خانه نگه داشت و برای چسباندن لوازم ضروری به هر سطوحی که دور ازشعله آتش استفاده کرد در عرض چند ثانیه بعد از مصرف چسب خشک و قوی می شود البته این محصولا دوجزئی می باشند یکی چسب مایع و دیگری اسپری حلال آن است که باید قبل از چسب محل را اسپری نمود سپس چسب زد و اتصال را انجام داد.

چسب آلاستومر
الاستومر یکی از انواع چسب های کائوچویی مصنوعی به شمار می رود که با حل کردن کائوچو در بنزین بدست می آید این چسب قابلیت چسبندگی به هر سطوحی به غیر از پلاستیک را دارد قدرت چسبندگی و استحکام بالای چسب باعث شده که در صنایع بزرگ مانند کشتی رانی و هواپیماسازی از آن به کار برند.

چسب رزین اپوکسی
یکی از انواع چسب های صنعتی رزین اپوکسی است این رزین ها مورد استفاده در کارخانه های تولیدی و کارگاه ها می باشد و برای چسباندن قطعات فایبر گلاس، مجسمه های تزیینی و قابلیت اتصال به سطح زیادی دارند چسب اپوکسی در صنایع بسیاری کاربرد دارد مانند صنعت حمل و نقل دراییی، کشتی سازی، پل سازی و…که مقاومت بالایی هم در اتصالات و هم در آب بندی دارند.

چسب تفگی حرارتی
چسب تفنگی یکی از انواع چسب های صنعتی به شمار می رود . از این چسب برای کاردستی و ساختن تزیینات و گلسازی بیشتر استفاده می شود و قابلیت چسبندگی به فوم، کاغذ و پارچه را دارد. این چسب به صورت جامد است در دستگاهی شبیه تفنگ قرار گرفته و با اتصال دستگاه به برق چسب ذوب می شود و به بیرون هدایت می شود.

چسب قطره ای
برای چسباندن قطعات ریز شیشه ای، فلزی و پلاستیکی به کار می رود چسب قطره ای در زیر کار به صورت نامرئی مانده و شوره نخواهد زد هنگام مصرف مراقب باشید به پوست دست نچسبد زیرا کندن آن آسان نخواهد بود.

چسب آکواریوم
این چسب برای اتصالات شیشه آکواریوم کاربرد دارد آن ها بی رنگ هستند و قدرت بالایی در چسبندگی دارند این محصول خاصیت ضد باکتری را دارد و در رنگ های شفاف، سفید و رنگی در بازار موجود هستند آن ها علاوه بر اتصال دو شیع عایق بندی را نیز در کار ایجاد می کنند.

چسب موکت
از چسب موکت برای چسباندن انواع فوم، موکت، اسفنج استفاده می شود که بعد از ۱۵ الی ۳۰ دقیقه بعد از اتصال به خوبی سفت و سخت خواهند شد.

چسب صنعتی دوطرفه
چسب های دوطرفه دیگر چسب های صنعتی می باشند که دوروی آن ها به چسبدار و به صورت رولی و برش کاغذی تولید و توزیع می شوند. این چسب ها ظاهری شبیه به چسب بسته بندی دارند اما با این تفاوت که دوروی چسب چسب دار می باشد.

چسب های صنعتی

انواع چسب آهن و ویژگی های آن ها

چسب آهن از جمله چسب های قوی است که آن را با نام چسب آهن یا چسب همه کاره هم می شناسند اما به دلیل کاربرد آن بیشتر برای چسباندن آهن با نام چسب آن در بازار شناخته می شود و می تواند جایگزین مناسبی برای جوش دادن آهن یا سوراخ کردن سطوح فلزی باشد که هم زمان ترمیم فلزات را کاهش می دهد و هم بوسیله سوراخ کردن آن ها را دچار آسیب نمی کنند از طرفی هزینه ترمیم و اتصال را کاهش می دهد اما این چسب نیز همانند سایر چسب ها در انوع مختلفی تولید و عرضه می شوند اما به طور کل به سه دسته تقسیم می شوند که هر یک از مزایای خاصی برخوردارند و کاربرد آن ها متفاوت است.

چسب اپوکسی 
چسب اپوکسی نوعی چسب آهن ضد آب است که قدرت بالایی در چسبندگی دارد به علت ضد آب بودن در صنعت کشتی سازی بسیار کاربرد دارد آن ها به صورت دو قلو عرضه می شوند همه شما با چسب قطره ای سر و کار داشته اید که برای کاربردهای جزئی و کوچک استفاده می شود اما این چسب برای شکستگی های بزرگ تر کاربرد دارند.

چسب پلی اورتان
پلی اورتان از جمله چسب های بسیار پر قدرت بوده و کاربرد زیادی در کارگاه ها و منزل دارد پسب پلی اورتان سازگاری و چسبندگی خوبی برای چسباندن سطوح فلزی، سنگ، فایبرگلاس و لاستیگ است آن ها با رطوبت فعال می شوند و در مدت کوتاهی خشک شده و متورم می شوند و با استون دوباره حلال می شوند و برای برداشتن این چسب از روی سطوح بهتر از استون استفاده کنید.

چسب سوپرگلو
این چسب با نام قطره ای در بازار شناخته می شود و قدرت بالایی برای چسباندن سطوح سنگ، شیشه، پلاستیک و بعضی از سطوح فلزی دارد آن ها به علت بی رنگ بودن در کار هیچ اثری از خود باقی نمی گذارند.

فیسبوک
توئیتر
واتساپ
لینکدن
پینترست
تلگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سفارش اقساطی

امکان پرداخت 3 تا 6 ماهه

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.